Изберете Най-Добрата Реплика на iPhone 5

Търсите най-добрата реплика на iPhone 5? Онлайн магазинът ни за телефони предлага качествени реплики, внос от Дубай, които се различават по малки детайли от оригинала. Как да познаем некачествените китайски реплики на iPhone 5?

Oпаковката е на Hero H2000+ и още от нея проличава ниското качество на продукта. Смартфонът, който в нея е отключен към абсолютно всички мрежи в страната и работи с всички мобилни оператори на България. В кутията има и слушалки и USB кабел. Това е смартфон с ниско качество. Копието не е толкова добро, и може се различава детайлно от оригиналния апарат.

Каква е разликата между оригиналния iPhone 5 и неговите реплики ? Материалите от които е направен оригиналния iPhone 5 са метал, стъкло и ретинов дисплей с много висока резолюция. Репликата е направена от пластмаса. Китайският му еквивалент е направен от пластмаса, вместо от метал. Ретина дисплеят липсва и пикселите не са много. Подобно на оригиналния смартфон, екранът е четириинчов, но тук разликата резолюцията е 854 x 480 пиксела.

Още нещо, което различава реплика от оригинала – репликата има място за две SIM-карти. Когато китайската реплика бъде отворена, се забелязват некачествените материали от които е направена. Абсолютно непрофесионално произведен продукт от китайците. Пазарът на смартфони е пълен с подобни ниско качествени реплики, които дори не заслужават малкото пари за които могат да бъдат закупени.

Очевадна разлика е, че ябълката на гърба на смартфона липсва. За разлика от китайските реплики на iPhone 5, ние предлагаме реплики, произведени в Дубай, с видимо по-добро качество и огромна прилика с оригиналния iPhone 5. Не се колебайте да пробвате по-добрата реплика на i
Phone 5!