Най-добрите таблети с операционна система Android

Има ли значение операционната система на таблета? Разбира се,че да. Вземете един таблет на Apple със собствена операционна система. Хардуерните и софтуерните системи на Apple са затворени, което не ги прави за предпочитане пред софтуерните системи на Google. Android системата е с отворен код и затова устройствата псунати с тази система се продават като топъл хляб.

Известен факт е, че въпреки отворения код на системата на Android, устройствата, с тази система трудно се конкурираха с безусловния лидер на пазара за таблети iPad. Сега обаче нещата стоят по различен начин. През последните години тази тенденция постепенно се промени и това проличава в класацията на 5-те най-добри предложения със соперационна система Android, състевена от сайта за технологии Cnet.com.

Любопитни ли сте разберете кои са таблетите,които присъстват в тази класация? Ето ги и тях в пълния им блясък:

Google Nexus 7 (16GB)
Това е таблет с невероятен дизайн, функциите на софтуера му са крайно полезни. Това е един от най-евтините начини да се докоснете до възможността за работа с операционна система Android.
таблет
Asus Transformer Pad Infinity TF700
Това е един от най-бързите таблети. Дизайнът му е иновативен, процесорът е бърз, екранът е изящен и камерата е добра.

Google Nexus 10
Това е един сравнително бърз таблет с приятен дизайн, което го прави един от най-добрите таблети на пазара. Очакват се скорошни ъпдейти, които да го направят още по-конкурентен на iPad 4.

Asus Transformer Pad TF300 (16GB)
Качеството на този таблет е доста високо и въпреки,че не е много тънук и здрав, той доволно застава в тази класация.

Samsung Galaxy Note 10.1 (16GB)
Корейците ни зашеметиха с новият си продукт Samsung Galaxy Note 10.1. Той се смята за най-добрият таблет правен някога от този гигант. Цената на устройството не е ниска, но покупката му би била една добра инвестиция.