Кои свирещи играчки са подходящи за децата

Всички знаем, че децата обожават да получават подаръци.  Но кой подарък е най-подходящ за малките ни съкровища? По магазините можем да намерим огромно разнообразие от детски играчки, а в онлайн магазините цените им са доста ниски и примамливи.
Разбира се, би било чудесно, ако играчката може едновременно да бъде занимателна и образователна. Това може лесно да се постигне, благодарение на музикалните детски играчки. Ето и кои са трите вида, които са най-предпочитани и от деца, и от родители.
Безспорен лидер в класацията е говорещото кученце. Не се притеснявайте, то говори на български език и учи малчуганите на буквите от азбуката, на основните цветове, на числата и на частите на тялото. Натискайки някое от крачетата или ръчичките на кученцето, то засвирва приятни мелодийки или пък започва да говори забавни и образователни изречения.
Друга широко разпространена музикална играчка е количката за бутане. Както най-вероятно се досещате сами, тя е снабдена с четири колелца, които позволяват тя да бъде придвижвана навсякъде и то от самото дете, тъй като има доста компактни размери. Въпросната играчка има още и пъзел, който трябва да се проследи, четири блокчета, които могат да се подреждат в най-различни форми, а не на последно място, количката също свири детски мелодийки.
Продължаваме нататък с музикалната къщичка. Тя е предназначена най-вече за малчугани на възраст между 1 и 2 годинки. Може би си мислете, че къщичката е доста голяма, но всъщност тя отговаря напълно на размерите на най-малките и може да се вдига лесно. Освен това тази детска играчка има прозорчета и вратички, които се отварят и мигновено засвирва мелодии, а същевременно с тях цялата къща се озарява от весели светлинки. Подходящи за игра освен това са и ролките, които децата да въртят и местят. детски играчки от detski-igrachki.com