Сърцето на дизеловия двигател е ГНП

Още от създаването си преди повече от два века дизеловият двигател върви по заложения му от Рудолф Дизел път на по-висок мощност и рационален разход на гориво. Днес инженери и разработчици влагат многогодишни усилия в подобрения за автомобилостроенето и резултатите са налице. Да караме съвременни мощни и красиви коли е свързано и с необходимост от навременни ремонти и поддръжка на автомобила.

За специалистите от https://sofia-diesel-center.com/ ГНП е сърцето на дизеловия двигател и това е основната причина да са се специализирали в поправката и оптимизирането именно на тази част от горивната система на двигателя. Оборудвани са с последната дума на техниката в сервиза си и предлагат качествени услуги по ремонт и монтаж на горивна помпа с гаранция. Много често са сравнявани с космическа станция, но за щастие цените не са космически, а повече от конкурентни за пазара ни. Комплексните услуги включват демонтаж, диагностика и ремонт, тестване на стенд и монтаж на помпата или дюзата.

Сърцето на дизеловия двигател е ГНП

Внимание заслужава и иновативната Common Rail система, която е разработе със специално внимание към ГНП като основен компонент от горивната система на дизеловия двигател. При Common Rail впръскванията на гориво се получават от малки разстояния с висок интензитет, което позволява достигане на по-голям мощност и по-тих режим на работа. Подходяща иновация както за леки, така и за тежкотоварни превпазни средства.

Сервизът на Дизел центъра има капацитета да отговори на нуждите дори и на най-взискателните клиенти и се придържа към световната тенденция за екологичност при производството на дизелови двигатели. Благодарение на висококачественото оборудване центърът се е превърнал в мини предприятие за рециклиране на всички видове ГНП и дюзи, което позволява да работи с екологична насоченост и да поддържа максимално конкурентни и ниски цени по ремонт и монтаж на ГНП.

Забравете за всички проблеми и шофирайте с удоволствие, като се доверите на надежден партньор- дизел центъра!