Къде можем да открием уникални калъфи за iphone?

Имайки предвид доколко са уязвими смартфоните и до каква степен се използват, следващата стъпка след покупката им е да се намери начин да се предпазят от наранявания.

За това са създадени различните калъфчета или кейсове, които играят ролята на протектор. Къде можем да открием уникални калъфи за iphone с https://gabri-design.com/iphone-cases? Отговорът е в gabri-design.com, където ще намерите изработени от дърво калъфи, които са фина и уникална изработка. Тъй като всяко дърво е неповторимо, то и вашият кейс ще бъде единствен по рода си. Можете да намерите варианти за различните модели iphone, които пасват идеално, поради специалната си изработка и необходимите входове и изходи за съответния вид. Така можете да ползвате вашия телефон през цялото време, без да се налага да го изваждате от калъфа.
Къде можем да открием уникални калъфи за iphone
Предлаганите калъфи за iphone за изработени от качествено дърво, внос от Германия, като изборът е ваш, дали това да бъде ясен, дъб или бук. Можете да изберете и харесвания от вас цвят, който отговаря най-добре на вашия стил или желано настроение. Да изберете за себе си един от дизайнерските модели дървени калъфи, може да бъде и естетическо удоволствие за вас и надеждна защита за апарата. Всяко от предложенията е снабдено с велур от вътрешната страна за допълнителна мекота, а отвън е покрито с еко лак, който предпазва от напукване и издраскване, като освен това защитава и цветовете от избледняване.

Сред категорията арт калъфи за iphone, ще намерите действителни произведения на изкуството. Това са ръчно изработени картини, които са единични бройки. Те се изработват с помощта на специална технология и носят своето изящество, в прекрасно съчетание с природните материали. Избирайки подарък за свой близък, бихте могли и да допълните своята изненада с лично послание, което да бъде гравирано върху самия калъф. Възможностите за уникален жест, който можете да направите за скъп за вас човек са много. Уверете се сами.