Перголи с подвижен покрив: защо да ги изберете?

Перголите са чудесен начин да подсигурите открито жилищно или обществено пространство.

В следващите няколко изречения ще ви запознаем с това защо е добре да изберете перголи с плат Blackout и какво ви предлагат те като възможности за защита.

Перголите по своята същност представляват гъвкави системи, които могат да са изработени от различен материал. Те се предлагат с различно покритие, като най-доброто, което може да срещнете на пазара бива т.нар PVC. За да създадат максимално удобство при използване – перголите на tenti.info се предлагат с подвижен покрив, което ги прави идеални за покриване на големи жилищни или обществени площи. Много често можете да ги видите монтирани в различни разновидности, обособявайки зони за пушачи, служейки за защита на различни открити площи на ресторанти и заведения. Те обаче биват практично решение и за дома. А ето и защо е добре да ги изберете.

Обикновено, подреденият двор е далеч по-привлекателен, както за семейството, така и за околните. Модерният дизайн на перголите с плат Blackout и подвижен покрив позволяват създаването на привлекателен външен вид, който да е изчистен и стилен, а също си осигурявате и далеч повече удобство. Предлаганите системи пергола от онлайн магазина на tenti сайта се характеризират с:

Перголи с подвижен покрив: защо да ги изберете?

– Стабилна конструкция, изработена от алуминиеви профили с възможност да се монтира върху метални, алуминиеви, стоманени, горещо поцинковани или дървени колони;
– Покривна част: PVC плат Blackout – водоустойчив със 100% UV защита;
– Управляващият механизъм е разположен в носещите ролкови водачи;
– Възможност за добавяне на допълнителни странични заграждения – стъклени системи, ветрозащити, вертикални тенти;
– Наклон – минимум 15%;
– Натоварване на сняг – 50-100 кг./кв.м, според модела и други.

Повече подробности относно модерните и практични перголи с плат Blackout и подвижен покрив можете да прочетете от сайта на фирмата производител и разпространител – tenti.info. Не пропускайте да ги посетите. Те ви очакват.